Zamárdi

Zamárdi egy festői szépségű kis üdülőváros a Balaton déli partján, amely kiváló hely az aktív kikapcsolódásra és a nyugodt pihenésre egyaránt. Zamárdi számos látványossággal és programlehetőséggel várja az ide látogatókat.

zamardi-strand.

A város egyik legfőbb vonzereje a Zamárdi strand, amely a Balaton egyik legszebb partszakaszához tartozik. A strandon, játszótér és sportolási lehetőségek is elérhetők. A zamárdi szabadstrand egyes részei homokos part kialakításúak ahol a kisebbek is biztonságban pancsolhatnak. Zamárdiban a szamárkőn álló kilátó csodálatos kilátást nyújt a Balatonra és a Tihanyi-félszigetre.

zamardi-strand

Zamárdi számos rendezvénynek ad otthont egész évben. Az egyik legismertebb rendezvény a Balaton Sound fesztivál, amely minden nyáron több százezres látogatót vonz. A fesztivál néhány napja alatt a legnagyobb világsztárok is fellépnek a Zamárdi strandon. A Strand Fesztivál és a B my Lake is népszerűek a fiatalok körében. A nyári szezonban pedig hetente van Zenés Esték elnevezésű ingyenes koncertsorozat a városközpontban.

Zamárdi egy jó hely!

Zamárdi események, koncertek

BALATON SOUND | zenei fesztivál

2023 június 28 – július 2

A Balaton Sound az egyik legnépszerűbb nyári zenei fesztivál Magyarországon, amely a Balaton partján, Zamárdiban kerül megrendezésre. Az eseményt évente júliusban tartják és több napos programmal várja a látogatókat.

A Balaton Sound a modern elektronikus zene és a popkultúra színes világát kínálja a fesztiválozóknak. A helyszín egy gyönyörű tóparti terület, amely lenyűgöző kilátást nyújt a Balatonra. A fesztivál területén több színpadon zajlanak az élő koncertek és DJ szettek, ahol a legismertebb hazai és nemzetközi előadók lépnek fel.

Az esemény nagyon népszerű a fiatalok körében, és évről évre egyre több külföldi turista is ellátogat a fesztiválra. A Balaton Soundon a legismertebb nemzetközi és hazai előadók lépnek fel, mint például a David Guetta, a Martin Garrix, a Dimitri Vegas & Like Mike, a Jason Derulo és a sokan mások.

Balaton-átevezés | sport esemény

2023 július 15

2021 óta zamárdiban rendezik minden évben a Balaton átevezést. A parádés vizi futamon bárki részt vehet. Az átevezésen résztvevők a Zamárdi és Tihany közötti oda-vissza 8 kilóméteres távot teljesíthetik bármilyen kézzel hajtható vizisport eszközzel, egyedül vagy csapattársakkal.

Rosé fesztivál | gasztronómia

2023 július 21 – 23

A Zamárdi Rosé Fesztivál az egyik legnépszerűbb nyári esemény Zamárdiban, amelyet minden évben júliusban rendeznek meg. Az eseményen a látogatók kóstolhatják és élvezhetik a különböző borászatok kiváló minőségű rozéit a Balaton déli partján, valamint megismerhetik a különféle borvidékek jellegzetességeit. Az eseményen kívül más programok is vannak, mint például koncertek, gasztronómiai különlegességek és kézműves vásár. A Zamárdi Rosé Fesztivál remek lehetőség a bor szerelmeseinek és azoknak, akik szeretnének kellemesen eltölteni egy nyári estét a Balaton partján.

ZamJam | zenei fesztivál

2023 július 27 – július 30

A ZamJam egy kisméretű zenei butikfesztivál Zamárdiban, ahol több helyszínen lépnek magyar könnyűzenei ipar ismert zenészei. A ZamJam fesztivál szervezői feladatuknak tekintik, hogy a balatoni turistáknak megmutassák Zamárdi ismert és rejtett kincseit.

STRAND Fesztivál | zenei fesztivál

2023 augusztus 24 – 27

A STRAND Fesztivál egy népszerű zenei fesztivál, Zamárdiban, ami minden évben augusztus végén kerül megrendezésre. A fesztivál a Balaton partján található egy gyönyörű strandterületen, és több napos programmal várja a látogatókat.

A STRAND Fesztivál a modern zene és a popkultúra világát mutatja be, és a hazai és nemzetközi előadók adnak koncerteket és DJ szetteket a fesztivál különböző színpadain.

Megéri itt foglalni!

Személyre szabott ajánlat

Legalacsonyabb ár

200 méterre a strandtól

SZÉP kártya elfogadóhely

Hol vagyunk?

Megéri itt foglalni!

Legalacsonyabb ár

Közvetlenül a tulajdonostól

Személyre szabott ajánlat

Legyen ön is a vendégünk Zamárdiban!